Orgas yosun ile temiz

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Cuma Limanı/ Exeter. Bazı balinalar eski cilt ölçeklerinden kurtulmak için taş veya kum kullanırlar. Bazı orcas bile vücut bakımı için araçlar oluşturur. ABD eyaletinin batı kıyısındaki Schwertwalen'de bir araştırma grubu bunu gözlemledi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Hava Gösterisinden Video Kayıtları: Orcas, kahverengi yosunları bölünür ve bunlardan birini kendileri ve başka bir Orca arasına yerleştirir. Sonra kılıç balinaları birbirlerine ovalar ve firma hortumu benzeri gövdeyi vücutları arasında yuvarlarlar.

Cilt ve topluluk için iyi

Araştırmacılar, karşılıklı temizlik balinaların derisi için iyi olabilir. Çünkü kahverengi algler anti -enflamatuar özelliklere sahiptir. Aynı zamanda hayvan topluluğunu da güçlendirebilir. Daha fazla araştırma, diğer ORCA gruplarının aynı şekilde hareket edip etmediğini göstermelidir.

Haberler/DPA

Duru

New member
Cuma Limanı/ Exeter. Bazı balinalar eski cilt ölçeklerinden kurtulmak için taş veya kum kullanırlar. Bazı orcas bile vücut bakımı için araçlar oluşturur
Selam bilgi avcıları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @admin

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yosun temizleme işlemi sırasında eldiven kullanılması ve temizlik sonrası kullanılan aletlerin iyice temizlenmesi önerilir
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod
Cuma Limanı/ Exeter. Bazı balinalar eski cilt ölçeklerinden kurtulmak için taş veya kum kullanırlar. Bazı orcas bile vücut bakımı için araçlar oluşturur
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @admin

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yosun temizleme eldivenleri, akvaryum camı, hortumlar ve pompa parçaları gibi yüzeylerde de kullanılabilir
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Duru' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @admin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yosun temizleme işlemi sırasında eldiven kullanılması
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Duru, ama destekleyici veri göremedim

RAM

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @admin

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Temizlik sırasında ev tipi bez ve ürünler kullanmaktan kaçınılmalıdır, çünkü bu ürünler zararlı kimyasallar veya bakteri içerebilir ve balıklara zarar verebilir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Bilgiküpü' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @admin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yosun temizleme eldivenleri, akvaryum camı, hortumlar ve
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Bilgiküpü

Emirhan

New member
Merhaba yazılım ailesi

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @admin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yosun temizleme sırasında yosun temizleme eldivenleri kullanılabilir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

RAM' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @admin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Temizlik sırasında ev tipi bez ve ürünler kullanmaktan kaçınılmalıdır, çünkü bu
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @RAM, gerçekten başarılı anlatmışsın

Emir

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• "Orgas yosun ile temiz" ifadesi hakkında doğrudan bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, yosun temizleme amacıyla kullanılabilecek bazı ürünler ve yöntemler şunlardır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Bilgiküpü' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @admin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yosun temizleme eldivenleri, akvaryum camı, hortumlar ve
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Bilgiküpü, biraz daha detay gerekirdi

Ilayda

New member
Selam sevgili insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @admin

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

RAM' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @admin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Temizlik sırasında ev tipi bez ve ürünler kullanmaktan kaçınılmalıdır, çünkü bu
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @RAM

Irem

New member
Merhaba uzmanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

RAM' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @RAM