Manuel Turizo Leonese Llara ve Salma'ya güvenmeye devam ediyor

Adanali

Global Mod
Global Mod
22 Haziran 2025, 09:48 Pazar

Bunu kör seçmelerde yaptılar ve bu Cumartesi tekrar başardılar. La Voz Kids'in iki Leonlu yarışmacısı Lara ve Salma, savaşlarını kazandılar ve zaten Manuel Turizo ekibinin yedi yarışmacısının bir parçası.

“Savaş” zordu, ancak genç şarkıcılar hem koçları Manuel Turizo hem de danışmanı Kolombiyalı Kapo'yu fethettiler, bu da onları takımlarının bir parçası olmaya devam etmelerini seçti.

14 ila 7 arasında, bu, her iki yarışmacının da hareket ederken farklı gruplara dağıtıldığı yetenek şovundaki bu yeni aşama için karmaşık Tourizo görevi oldu.

Manuel Turizo başka bir Leonesa'ya aşık olur:

Manuel Turizo Salma'nın Sesi ile Kalır

Bir yandan Carla, Frida, Aran ve Sofia ile şarkı söyleyen Salma

Llara, Isabella, Laura, Geraldine ve Ana Elena ile birlikte Shakira tarafından ustaca 'kaçınılmaz' şarkı söyleyen So -Called 'Las Valiente' grubunun bir parçasıydı.

Deri derisine sinirlilik, çığlıklar, sarılmalar ve birçok duygu. Eva González 14 yarışmacıyı sahneye çağırdı ve Manuel Turizo, bir sonraki tura gidecek yedi kişiyi seçmek için zemine döndü: saldırılar.

Manuel Turizo ve Kapo.

Manuel Turizo ve Kapo.

Ve iki Leonesas olacak çünkü Manuel Turizo ekibine devam etmek için seslerini seçmekten çekinmedi. Her ikisi de kendilerini profesyonel olarak müziğe adayabilme hayallerini yerine getirmeye devam edecek şekilde bir adım daha.

Gelecek Cumartesi, La Voz Kids'teki saldırılarla yeni bir randevu.

Her ikisine de iyi şanslar!

Yorum

Bir Hata Bildir

Emirhan

New member

Bunu kör seçmelerde yaptılar ve bu Cumartesi tekrar başardılar. La Voz Kids'in iki Leonlu yarışmacısı Lara ve Salma
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Manuel Turizo hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynakları inceleyebilirsiniz
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Duru

New member

Bunu kör seçmelerde yaptılar ve bu Cumartesi tekrar başardılar. La Voz Kids'in iki Leonlu yarışmacısı Lara ve Salma
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Manuel Turizo'nun Leonese Llara ve Salma'ya güvenmeye devam ettiğine dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Mevcut belgelerde bu konuda bir bilgi yer almamaktadır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Emirhan' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Manuel Turizo hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynakları
Aslında seni anlıyorum @Emirhan ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Duru' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Manuel Turizo'nun Leonese Llara ve Salma'ya güvenmeye devam
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Duru, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ilayda

New member

Selamlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali

@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Emirhan' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Manuel Turizo hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynakları
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Emirhan

RAM

Global Mod
Global Mod

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Emirhan' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Emirhan, tartışmaya değer

Emir

New member

Merhaba uzmanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Ilayda' Alıntı:
Selamlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali @Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki
Bazı yerlerde haklısın @Ilayda, ama bütünüyle katılamıyorum

Irem

New member

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Emir' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali Sakin bir ekleme
Görüşüne saygı duyuyorum @Emir, ama bence konu bundan daha derin

Ilayda' Alıntı:
Selamlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali @Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilayda, özellikle pratik tarafı çok farklı

RAM' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu cümleyi de bıraktım, ister
Bu yorumun beni ikna etmedi @RAM, bazı noktalar tamamen eksik kalmış