'Tayland'da Ölüm' yazarı: «İspanya Rotten»

Adanali

Global Mod
Global Mod
21 Mayıs 2025, 19:20 Çarşamba

| Güncellendi 19: 36H.

Joaquín Campos, León'daki bir otel süitinde “bu kitap için algoritma atamış veya nedenini bileceğini” söyleyen bir otel süitinde bekliyor. Birkaç saat içinde dördüncü baskıya yaklaşan ve on yıl içinde eyalete üçüncü ziyaretinin ve gastronomi, şarap ve dostluklarının tadını çıkarırken ülkemizin medyasının ve sağlığının rolü üzerine düşünen kitabını sunuyor.

The Malaga writer has been out of Spain for almost two decades and, although something in spite of, 'death in Thailand' has led him to enter a media circus: “In the end you get into a blackberry that is to defend the book”, which clashes with the intentions of a book that was born from another: “Born nine years ago when I know in Bangkok to Artur Segarra, the previous murderer and dismembered. That for other issues. Months later I find out Ne yaptı ve ben 'Segarra davası hakkındaki gerçeği' yazıyorum, Daniel Sancho benzer bir şey yaptığında, 'Kitapların küresi bana temas kuruyor ve bu kitabı, felakette bir gazeteci ve yazar olarak öneriyor.

“Dünya çok becerdin”

Çeşmeleri arama süreci, a priori, daha karmaşık, Joaquín Campos'u yeterince sürpriz bıraktı: «Kimseyi bilmiyordum, ancak televizyonda youtuber'larla çıkarken, dava hakkında konuşurken, öldürülen ve katilin yakınında birçok insan var ve benimle iletişime geçiyorlar çünkü beni bir yaylı kişi olarak görüyorlar. Ona ciddi ve yasal bir şekilde davranan bir kitap yok ve etkilenenleri savunmak isteyen ve sadece beni bulan birçok kaynakla serbest bir yol bıraktı. Her şey televizyon, kısa vadeli, çöp, çığlıklar, haberler; Kimse tam olarak ulaşmadı ».

Yazar, Fuentes'ten kendisine gelen bu gelişin de diğer nedenlerden kaynaklandığına inanıyor: «Tüm yapılandırılmamış ailelerde, çocuklarını savunmak dışında diğer partiyi sikmek isteyen insanlar var. Dünya çok becerdin. İlişkiler bittiğinde muazzam bir acı vardır ve kişi başladığında, bunun nasıl sona ereceğini düşünür ».

“Özellikle aptalca bir kısa termizmin olduğunu ve iyi bir şekilde, iyi bir şekilde, iyi bir şeyde iyilik yapmak isteyen insanların da başka bir şeyde kötülük aradığını düşünen” diyor Joaquín, “Daniel Sancho ve Edwin Arrieta'nın temasını deniyorum, ancak dünya böyle çalışıyor” diyor.

“İspanyol toplumu çürümüş”

Röportaj ilerliyor ve Joaquín Campos, 18 yıldır İspanya'dan çıkmış bir kişi olarak ve bu davaların kendisine verdiği prizma ile, toplumumuzun durumu yazdı: «Bu dava bana İspanyol toplumunun çürük olduğunu göstermiştir. On yıl içinde üç kez ziyaret ettiğim León gibi geri dönmeyi seviyorum. Ama İspanya çürük. Bir katili destekleyen ve öldürülen bir defenestring olan muazzam bir kısım var; Bir şeyler kazanmak için kendilerini konumlandıran sizler var. Yasallık yoktur, ya da gerçek söylenir. Hepimizin bir fiyatı var. Yarın bana söylerlerse, yüz bin Euro al ve Rodolfo Sancho'yu savunurlarsa, sıfır olursam ne yaparım? Her birinin ihtiyacına ve ahlakına bağlıdır »

.

'Death in Tayland'ın yazarı, İspanya'da bu hikaye ve medyadaki muamelesi ile şaşırıyor: «25 yıllık deneyime sahip bir şefin dikkat çeken bir kitap yazması nasıl mümkün olabilir? 'Gerçek suç' uzmanları neredeydi? İlgilenmediler çünkü sadece aktörümüzün ne kadar yakışıklı olduğunu ve diğerinin ne kadar kötü olduğunu söylemek istediler. Derinliğe girmiş olsaydı, para için bir başkasını öldüren bir amca olduğunu fark ederlerdi. Bundan başka bir şey yoktu, çok yakışıklı ve on beş yaşında olmayan bir milyonerle aşık olan biri yoktu.

«Arrieta Marujita Díaz de Daniel Sancho'ydu”

«Edwin Arrieta Marujita Díaz ve Dinio Daniel Sancho. Ve bu, İspanya'nın kaosunu, koruduğumuz ve şimdi tutulduğumuz ve katilleri gösteriyor. Eğer hitman, narco …, hayır, oğlu aktör öldürür ve işten çıkarırsa, unutmayın. Değerler ve saflık kayboldu, ”Joaquín İspanya'daki sosyal, ekonomik ve politik duruma yükleniyor:« Giderek düşük maaşlarla enflasyonu söndürmeyi görüyorum. Siyasete girmiyorum ama solcu bir parti ile konutlara erişim imkansız. Eğer Vox'un tezahürleri yakma bitkileri olacağı için, ideal ya da ilginin ne olduğu için, psaki, şimdiden nefret etmez. Psoe yönetiyor ve insanlar hareket etmediğinden, burada hiçbir şey bilmek istemiyorum ama her gün yaşamaktan hoşlanıyorum.

«Burada gösteri hakkı yoktur çünkü sadece çıkarlar tarafından yapılır ve bu tespit edilebilir, Primajas'ta bir arkadaşım var ve her zaman orada León kasabası diyorum.

“İspanya, cinayet ve parçalanmış bir ülkedir”

Sonundan önce, 'Tayland'da Ölüm' ve 'Pedagoji' veya 'Avenida' gibi romanların yazarı, röportajı Daniel Sancho'nun suçu üzerinde özgür bir şekilde çalışmaya başladığında meydana gelen bir fıkra ile sona erdirir: «Tayland için, Tayland için, fırtına ve işten çıkarılan bir ülke. Tercümanım, sekiz yıl sonra onu aradığımda bana: 'Ne zaman gidiyorsun?' Dedi.

«Verdiğimiz görüntüyü fark etmiyoruz. Artur Segarra bir kaçaktı ve hiç haklı olmayan para almanın bir yolunu aradı; Ama bir aktörün oğlu, güç ve parayla, bunu yapamaz. Görüntü acınacak, kimsenin hayatını alamazsınız ”diyor Joaquín Campos.

Yorum

Bir Hata Bildir