“Sessizliklerle röportajları seviyorum”

Adanali

Global Mod
Global Mod
Pazartesi, 28 Nisan 2025, 00:43

Sunucu Risto Mejide (Barcelona, 50 yıl) “Sessizlik” ile röportajları sevdiğini söylüyor. «Pedro Ruiz ve Jesús Quintero, konuşmaya müdahale etmediğinde mükemmel bilen insanlardı. Ve bence bir röportaj yaparken en önemli şey olduğunu düşünüyorum ”diyor bu Pazartesi günü dört (22:50 saat) yeni bir 'Chester ile seyahat' sezonunda açılan yayıncı. Format, Castilla-La Mancha'nın başkanıyla samimi ve samimi bir konuşma ile geri dönecek, Emiliano García-page'ın en çok zero zero, Pashhing'den Pashhing'den Pashhing, Pashhing'den Pashhing'den Pashhing'den Pashhing'den Pashhing, 29, 2024.

Etkilenen bazı komşulara da ses verecek olan program, Pedro Sánchez ile PSOE'nin en kritik baronunun, hükümet başkanı ile olan ilişkisinin durumu gibi, kaçamaklı konular ve siyasi meseleler ve siyasi konular olmadan yanıt veren en samimi röportajlarından birini sunmasını sağlıyor. Bir yenilik olarak, 'Chester' yeni sezonu, yeni görünümlere katkıda bulunacak, anıları kaldıracak ve konuşmayı zenginleştirecek olan konukların hayatlarında kilit insanların beklenmedik görünümünü içeriyor. Bununla birlikte, yerler temel bir sembolik ağırlığa sahiptir ve hikayenin aktif bir parçasıdır, chéster'ı doğrudan biyografiye veya her bir konuğun hayali ile bağlantılı alanlara yerleştirir.

Risto, görüşmecinin açılacağı veya en azından denemenin açılacağı açıktır. Onun için, soruyu gündeme getirdiği “yüzü” görmek de önemlidir. «Bu yüzden televizyonda yapmayı seviyorum. Bazen bana söylediler, bu radyo, ama bir jestle sorulan birçok soruyu kaçırırsınız. Ve konuşmanıza gerek yok ”diyor, bu sezondan beri, 'her şey yalan', dördünde lider olan diğer alandan da sorumlu olan VoDevil TV yapımcısı ile formatın üretimini de halleten sunucu.

Çünkü 'Chester ile seyahat ederek' seyirci, 'Triunfo Operasyonu' gibi programlarda, ironik olarak asidik olarak değerlemeleriyle önyargılı olan başka bir Risto Mejide ile de tanıştı. “Ve ayrıca daha yastıklı olduğum yıllar ile,” medyayla karşılaşmasında şaka yapıyor, burada 'Chester'ın televizyon yapmaya devam etmesinin sebebi olduğunu itiraf ediyor. «Bu benim en sevilen programım, daha dikkatli. Bana göre konuşma birçok şeyi keşfetti. Son derece minnettarım ”diyor.

Önyargısız

Hayatını incelediğinde her zaman davet edilen karaktere aşık olmaya çalıştığını söylüyor. «Bunu yapmamak imkansız. Herkesin aşık olabileceğiniz bir şey var. Ve oraya atmaya çalışıyorum çünkü sevdiğiniz karakterden bir şey, ”diyor. Bir sonraki taksitlerin görüşmecilerinden birden fazla sürpriz olacağını ileri sürüyor.« Morancos ile, çok komik bir 'göğüs', ama bu lütuf, çünkü duygusal, ama aynı zamanda toplumun bazı şeyleri görmüyor.

Konuklardan bir diğeri, Risto'ya göre 'Chester' a gelen şarkıcı Paloma San Basilio olacak ve “olası su birikintilerinde” girdiği “dürüstlük” olacak. «Bu cesaret, bir görüşmeci olarak çok takdir ediliyor. Konukun cömert olması her şeyin temelidir ”diye savunuyor. Zincir ortağı, en az röportajların da kanepeden geçeceğini söylüyor.« Röportajda, onu lite yapamayacağını ya da onu yanlış bırakan bir montajı yapabileceğini söyler.

Risto için, insanların önyargılarını röportajların dışında bırakmak önemlidir. «Dahası, önyargıların bir güncelleme fırsatı olduğunu savunuyorum. Onları bazı karakterlerle aldım ve 'Chester'dan sonra ya da onayladım ya da reddettim ”diye açıklıyor. Sezonun başka bir adı olan aktör Luis Zahera, diğer yandan, programa” kalabalık “olduğunu söylüyor çünkü çevresi ona gitmemesini söyledi. Anlayacağım, ”şarkıcı Julio Iglesias'ın programa karşı direnen görüşmecilerden biri olduğunu da yineleyen sunucuyu vurguluyor. Şarkıcı Antonio Orozco, 'Influencer' Marina nehirleri, Seer Rappel, Yazar Elvira Lindo, astronut pables ve Raquer, astronut Pablo ve Raquer, Orantes, yeni sezonu tamamlayan görüşmeciler olacak.

Yorum

Bir Hata Bildir