Salma, sesli çocuklarda zafer kazanan genç Leonese

Adanali

Global Mod
Global Mod
25 Mayıs 2025, 09:17 Pazar

León'da yetenek var ve çok, yadsınamaz ve artık her seferinde not ediliyor ve ulusal televizyon ekranlarını almayı bırakmıyor. Sadece birkaç gün önce kahramanı Carla ise, Triunfo Operasyonu Akademisi'ne girmesinden sonra sosyal ağlarda viral olan Leonese ise, şimdi Salma'nın sırası.

Genç Leonese bu Cumartesi La Voz Kids sahnesine bu baskının antrenörlerinden biri ile büyülenmeye çalışmak için yükledi. Ve başarılı oldu.

14 yaşındaki Salma sunum videosunda, performansı için sete girmeden hemen önce çok gergin olduğunu ve yanlış gideceğinden korktuğunu kabul etti. Ailesi, paralel bir odada Eva González genç kadınla gördü: «Herkes arasında terapi yaptın mı? Ve anahtarlar nelerdir? “Sunucıya sordum.” Hemen hiçbir şey alamıyorum, “dedi Salma'nın annesi gülüşler ve sinirler arasında.

Carla, Leonese adayı Triunfo 2025 Operasyonu'na girecek

Genç kadın, arzularını yerine getirmesine yol açacak kapıları açmadan hemen önce “Hayalim gerçekleştiği için gergin ama buraya geldiğim için de mutluyum.”

“Anahtar oraya ulaşmak, şarkı söylemek ve eğlenmek,” dedi akrabaları.

Ana Görüntü - Salma, The Voice Kids'te zafer kazanan genç Leonese

İkincil Görüntü 1 - Salma, Voice Kids'te zafer kazanan genç Leonese

İkincil Görüntü 2 - Salma, The Voice Kids'te zafer kazanan genç Leonese

Salma Léon'dan ve ailesi ve Freddy ile yaşıyor ve kendisi tanıdığı gibi “erkek kardeşi”, ama normal bir erkek kardeş değil: “Ona sordum, ama ailem istemedi ve sonunda 8 yaşındayken Freddy'ye sahiptim. Çok küçüktü, bir bebek gibi görünüyordu … Ah, freddy, kahkahalar arasında olduğunu iddia ettim,” Doğal lütuf.

Kanında müzik taşır ve büyük tutkusunu paylaştığı ailesiyle birlikte ondan hoşlanır. İlköğretim öğretmenleri, ailesi küçük yaşından beri çocuk şarkılarını onunla paylaştı: “Gerçek şu ki, en iyisidir.”

David Bisbal, Eturne, Lola Indigo ve Manuel Turizo onu koltuklarında beklemekteydi ve an beklemedi.

Salma onu sahneden ayıran altı adıma tırmandı ve ilk akorlar ses çıkmaya başladı. Rihanna ve Shakira tarafından seçilen şarkı, 'Seni unutamıyorum'.

Ana Görüntü - Salma, The Voice Kids'te zafer kazanan genç Leonese

İkincil Görüntü 1 - Salma, Voice Kids'te zafer kazanan genç Leonese

İkincil Görüntü 2 - Salma, The Voice Kids'te zafer kazanan genç Leonese

Dört antrenör genç Leonese'nin sesini aldı ama zaman geçti ve şu an için hiçbiri Salma'yı çocukların sesine girip hayalini yerine getirecek düğmeye basmadı.

Genç kadının sesi tarafından şaşkın olan Manuel Turizo düğmeye basana kadar. Salma içerideydi ve güven ve güçle doluydu, şu anda taşındı. Ebeveynlerinin öfori maksimumdu.

“Neyse ki meslektaşlarım dönmedi çünkü sizinle kimseyle savaşmak istemedim,” dedi Turizo, performans sona erdiğinde ve tüm antrenörler Salma'nın önündeyken ekibinde bu enerjiyi istediğini fark ederek.

Tourizo ekibi

Antrenör ve yarışmacı sarılırken Lola Idigo, Jonven'i şarkının seçimi için tebrik etti ve sahnede tutumunun ve potansiyelinin tadını çıkarması için onu göremediğinden pişman oldu.

Güçlü ve istekli olan Salma'nın performansı Turizo'yu ikna etmeyi başardı ve zaten ekibinin bir entegratörü.

Ve The Voice Kids setinden ayrılmadan önce Salma, zaten koçu, Kolombiyalı şarkıcının reddedemeyeceği 'La Bachata'nın başlangıcını söylemesini istedi.

“Ben çok mutluyum. Şarkıcı olmak istiyorum ve şimdi bunu yerine getiriyorum, ”diye açıkladı genç kadın, akrabalarını yeniden kontrol etmek ve bu tatlı anın tadını çıkarmak isteyen seti terk ederken.

Umut verici bir gelecek, bu macerada Salma'yı Kids sesinde bekleyen ve çok dikkatli olması gerekecek.

Yorum

Bir Hata Bildir