Romantik romanın kraliçesi Megan Maxwell: “Seks aşırı değer veriyor, ama biz onu seviyoruz”

Adanali

Global Mod
Global Mod
5 Temmuz 2025 Cumartesi

| Güncellendi 07/0625 00: 54H.

Buna María del Carmen Rodríguez Del Álamo Lázaro (Nurember, 1965) denir, ancak sadece Megan dediklerinde katılacaklar. Soyadı Maxwell, Romantik romanda kraliçe. Editörleri tarafından satılan ve şımarık on milyon kitapla, turist Yunan adası Santorini 'Uzun Veda' (Essence), öncekilerden daha az bir aşk hakkında bir roman olan santorini '(öz) sunar ve sunar. Daha fazla erkek okuyucu ile biraz sinirlendi. Kitaplarıyla güçlendirilen bazı okuyucular boşanma istedi ve sinirli eski bir kişi yazarın emekli maaşını ödemesini talep etti. Eleştiriler, ne aşık ne de flört etmek için zamanları olmayan 'patron'a kaydı. Bir çift okuyucu, Catamarán'daki Amoudi Körfezi'ni geçtikten sonra onu Pueblecito de Pyrgos'un sokaklarında selamlıyor.

– Ona Mari Carmen derlerse, başını çevirecek mi?

-HAYIR. Bana 'Carmen' diyen bir colea arkadaşıyla oldu ve ben katılmadım. “Carmen değil misin?” Bana söylediler: Ah! Temizlemek. Üzgünüm.

– Siyah romanın reinaları birkaç, ama romantikin tahtı onun ve onu zarafete getirdi. Nasılsın orada?

“Çok iyi, gerçekten.” Çok rahat, ancak sorumluluklar talep ediyor. Şaka gibi görünebilir, ama her kitabı çok ciddiye alıyorum. Promosyonla, deri sinirlerim var.

– 15 yıl içinde 61 kitap yazdı. Daha fazla ilham mı yoksa terleme mi?

-İkisi birden. Bazen daha fazla ilhamla ve bazen daha azıyla, ama aynı yanılsamayla yazıyorum. Yayınlamaya başladığımda on üç yazılı roman vardı.

– Ve birkaç reddetmeden sonra ne kadar inatçılığın yayınlanması gerekiyordu?

-Çok fazla. Ama hayatımı bir kenara bırakmadım. Yazar olduğu için her şeyi ihmal edenler var. Hayatıma devam ettim: Çocuklarım vardı, sekreter olarak çalıştım ve yapabildiğim zaman yazdım. En az beklediğim zaman birçok kitap yayınlamayı ve satmayı başardım.

Resim - Kitabın kapağı.

Kitabın kapağı.

Öz

Resim - Kitabın kapağı.

– Başarıyı şaşırttı mı?

-Pay. Etrafımda kimsenin editoryal dünyada göze çarpmadı. Bunu başaracağımı kim söylerdi?

–Bu roman öncekinden önemli bir şeyde farklıdır.

-Evet. Bu bir aşk hikayesi … bitiyor. Kitaplarımda, aşk genellikle sürdüğü her zamanki gibi değil, ama burada mesaj şudur: şimdiki yaşamlar, geçmiş asla geri dönmeyecek.

– Sloganınız mı?

– Evet, bugün yaşa. Yarın ne olacağını bilmiyoruz.

– Daha az erotizm var mı, seks aşırı değerli mi?

– Çiftte seks gerekli ve serin, ama evet, aşırı değerlenir. Hepimiz cinsel varlıklarız, ama romanın sevgi, aile, sevgi etrafında dönmesini istedim. Elbette seks var, ama daha az. Hepimiz iyi bir … Seks Küçük Zamanı Seviyoruz (Gülüyor). Biz onu seviyoruz.

– Erotik sahneler yazıyor mu?

-Altoger. 'Bana ne istediğini sor' yazdığımda, okuyucuların 'yanmasına' neden olmak istedim. En çok ne tür bir cinselliğin sevdiğini fark ettim: sizi mutlu eden, sizi hayal ettiren ve oynayan. Birçok çift beni okuyarak seks hayatını yeniden etkinleştirdiğim için teşekkür eder.

“Mutlu son, Maxwell bir numaralı emirdir” diyor sevgi dolu romanın kraliçesi

– Sahneleriniz sinema gibi hayal ediyor mu?

-Her zaman. Onları tanımlamak için onları kafamda görmem gerekiyor. Kahramanlarım gibi hissediyorum.

– Seksden bahsetmişken. Ábalos, Koldo ve Cerdán, onun bir romanını veriyor mu?

-HAYIR. Karakterler olarak herhangi bir şeyle ilgileniyorum. Sıfır Patatero. Benim fikrim var. Bu samanla netleştiriyoruz.

– Kitaplarınızla boşanmalara neden oldunuz mu?

-Bazı. Bir okuyucu bana, “Edebiyat bokunuz sayesinde, eşim güçlendi ve benden boşanma istedi.” Benden emekli maaşını ödememi istedi (gülüyor). Elbette cevap vermedim.

– Nefretler nasıl taşıyor?

– şimdi daha iyi. İlk başta beni çok etkilediler. Zor, makineli yorumlar var, ama oyunun neler olduğunu biliyorum. Herkesi sevemezsin.

Atlantis Kitabevi'ndeki yazar, Santorini'nin başkenti Fira.

Atlantis Kitabevi'ndeki yazar, Santorini'nin başkenti Fira.

Hugo G. Pecellín

– Kahramanları güçlü.

– Erkeklerden daha güçlü değil, ama onlar ñoñas değil. Bir çivi kırılırsa ağlamaya başlamazlar. Hiçbir şey için çökmezler.

– Yazar değil, babası olarak ordu olmayı isterdi.

– Erkeklerin benden önce engelleyecek şekilde göndermek isterdim. Yıllar boyunca daha otoriter olursunuz, ama ben de çok işbirliğine sahibim. Ama genellikle emir vermeden önce bir şeyler yapmayı tercih ederim.

– Sadık okuyuculardan oluşan bir ordusu var, 'savaşçıları', ama 'savaşçıları' büyüyor.

– Gururla bana 'Savaşçılarım' olduklarını söyle. Ve onu seviyorum. Beni okuduklarını söylemekten utanmadan önce. Annem romantik kitapları sıraladı, böylece kapak görülmedi.

– Aşk romanları yazmak için romantik oldun mu?

– Mutlaka değil, ama aşkın ne olduğunu bilmelisiniz. Yaşamadığınız veya anlamlı bir şey hakkında yazmak çok zordur.

– Flört etmek için zamanın var mı?

– Hayır, gerçek. Dışarı çıktığımda, iyi vakit geçirmek arkadaşlarla. Hiç tereddüt ve nehir, ama ben Ligue modunda değilim. Ben zevk alıyorum.

–Ayning boyunca en az bir kez aşık olmalısın diyor. Megan Maxwell nasıl?

–Eeen sevdim. Kimseye tekrar 'vay' hissetmedim. Ve kimse benim için hissetmedim. Bu kontrol edilmez.

– Asla üzücü finaller yazmaz. Seni cezbedmiyor musun?

-HAYIR. Reddediyorum. Maxwell Yasası'nın ilk emridir. Bir okuyucu olarak, mutlu bir son bekleyerek 300 sayfa harcarsam ve gelmezsem sinirlenirim. Mutsuzluğun her saniyesi ikinci bir kayıp. Kitaplarım her zaman mutlu bir sonu olacak … ya da olumlu olacak.

Megan Maxwell yeni romanını Fira'daki gösteriyor.

Megan Maxwell yeni romanını Fira'daki gösteriyor.

Hugo G. Pecellín

– Bir şey pişman mı?

– Belki de yazmak için çocuklarımı çıkardım. Ama bence bugün sayesinde istediklerini inceleyebilecekler. Sonunda, her şey buna değdi.

–Publica yılda üç kitap. Zaten Pérez-Reverte veya Julia Navarro'yu istediler, nerede enerji alıyor?

– Bitti kaldım, ama editörlerime zaten bildirdim: Gelecek yıl sadece iki tane yapacağım. Mezarlığın en zenginleri olmak istemiyorum. Dinlenmem gerek.

– Kitaplarınız bir film müziği taşıyor

– İlk romandan şarkıları bir CD'ye kaydettim ve kitapla anneme verdim. Şimdi Spotify'da 'çalma listeleri' yapıyorum.

Yorum

Bir Hata Bildir