Raphael, beyin lenfoma hakkında: “Bir şey söylemek istedi, ama diğerini kelimelere çevirerek söyledi”

Adanali

Global Mod
Global Mod
1 Mayıs 2025 Perşembe 18:50

Sağlık problemleri senaryolarının dört ayından sonra Raphael, bu süre zarfında konser yapmayı “çok” kaçırdığını itiraf eden kameraların önüne geri dönmeye geri döndü. “İhtiyacım var,” diye ekledi.

Bunlar, sanatçının TVE ile yaptığı röportajda, bir hafta önce, profesyonel kariyerini geçici olarak zorlayan vuruştan kurtulmayı başardığını ve 15 Haziran'dan itibaren gündemine devam edeceğini duyurduklarını açıkladıktan sonra ilk kelimelerdir.

Raphael ayrıca, şimdilik müziği terk etmeyi düşünmediğinden emin oldu. “Asla ayrılmayacağım, burunlara gitmek zorunda olduğum günü terk edeceğim,” dedi şarkı söylemenin “yaşam tarzı, ailem ve kariyerim bir araya gelen bir şey olduğunu savunurken.

Doktorların sağlık sorunu tespit ettiği anda, şarkıcı, “çok ölçülen bir korku”, hatta şimdiye kadar en büyük “darbe” olduğunu düşündüğü “terör” bile hissetmesine rağmen, kendisini “beden ve ruh” na verdiğinden emin oldu. Ancak, “eğer yapmak zorunda kalırsanız, bitti” diye açıkladı.

Röportaj sırasında, özel bir 'La Revuelta' programının kaydedilmesiyle çakışan inme geçirdiği anı da hatırladı. «Verirken bunun çok ciddi bir şey olduğunu düşünmemiştim. Bir şey söylemek istedim, ama diğeri, kelimelere çevirirken dedim. Durumun sahibi değildim, bu ölümcül bir duygu ”diye açıkladı.

Yorum

Bir Hata Bildir