Paula Vázquez, Sunucu: “Televizyonun keyfini çıkarmaya, iyi vakit geçirmeye ve korkumu yenerek geri döndüm”

Adanali

Global Mod
Global Mod
28 Aralık 2024 Cumartesi, 00:04

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Kayıt olmak

Paula Vázquez (50 yaşında, Ferrol) televizyondaki çalışmalarından yeniden keyif aldığını söylüyor. Dana'dan etkilenen küçüklere özel ilgi gösterilerek hastanede yatan çocuklara yardım etmeyi amaçlayan 'Gala Inocente, Inocente 2024'ün (La 1, 22:00) yüzlerinden biri olarak bu gece TVE'ye geri dönüyor.

Bu sayıda 'kurbanlar' Olimpiyat şampiyonu Carolina Marín, sunucu Lara Álvarez, oyuncu Belén Rueda, tenis antrenörü Toni Nadal, şarkıcı India Martinez ve aktör Manu Baqueira'dır. Geçen yıl nadir hastalıkları olan çocuklar için iki milyon avrodan fazla bağış toplayan gala, Juan y Medio'nun özel işbirliğinin yanı sıra Juanma Iturriaga, Jacob Petrus ve Carolina Casado tarafından da sunulacak.

-Noel'i nasıl karşılıyorsun?

-Artık 'Bake off'un kaydına ara verdik ve bu fırsatı sadece 25 yıldır ev sahipliği yapmadığım 'Inocente, masum' galasını sunmak için değerlendiriyorum. Ve 2 Ocak'ta 'Bake off'la geri dönüyorum. TVE'den ve ayrıca Broncano ve Lalachus'un çanlarından çok mutluyum ki bu benim için harika bir şey. Gürültü yapılmasını ve kendini olduğu gibi empoze etmesini seviyorum. Daha kişisel olarak annem, erkek kardeşim ve yeğenimle Valencia'da olacağım ve orada yemek yiyeceğim. Valensiya'da da en çok yıkıma uğrayan bölgelere gitmemiz, yerel ürünler almamız, mağaza ve barlara gidip tüketmeye başlamamız gerektiğini düşünüyorum.

-Ayrıca Puerta del Sol'da birden fazla yılbaşı gecesi geçirdiniz.

-Evet, çanları bir kez Antena 3'te, iki kez Cuatro'da ve iki kez de Telecinco'da sundum. O yılbaşı gecesinde beni gerçekten şaşırtan tek şey, sinirler ve soğuk dışında, balkona baktığınızda birdenbire bir Noel takvimi gibi görünmeniz oldu çünkü her zincirde başka zincirlerden meslektaşlarınız var. balkon. Ve sonra üzümleri yemiyorsun, kimse sana bunu söylemiyor. Sesçiyi, kameramanı, elinde üzüm olan herkesi gördüğünüz hissine kapılıyorsunuz ve şöyle diyorsunuz: “Bu sene şanssız olan tek kişi ben mi olacağım?”

-2025 ayrıca RTVE'de yeni bir aşamayla başlıyor. Yeni patronlardan ne istersiniz?

-'Bake off' yarışmacılarımın tatlılarını kilo almadan yiyerek geçen sene 4,5 kilo aldım (gülüyor). Lüks oteller üzerinden bir seyahat programı yapmak istiyorum. Sadece yaşım ilerledi, sadece dinlenmek istiyorum. Sadece uyuyacağım yeri kaydetmek istiyorum.

Başarıyı yönetin

-Peki kendinizi 'Benidorm Fest'te görüyor musunuz?

-Temizlemek! Ayrıca Benidorm'da da bir evim var. Evet isterim ama gençlere yönelik bir festivalmiş gibi bir his var içimde.

-Bir röportajında, hayatının o kadar yoğun bir iş yüküne sahip olduğu bir dönemden bahsetti ki bu durum onu anksiyete ataklarına ve depresyona sürükledi. Şimdi işinize nasıl yaklaşıyorsunuz?

-Evet, bu 17 yıl önceydi ya da daha fazla. Televizyondan tamamen kopmayı hiç bırakmadım ama şimdi hayatımın başka bir anındayım. Daha önce aniden sürekli anksiyete atakları geçiriyordum. Bir etkinlikten, bir sunumdan ayrılıyordum ve o gece otelde çok kötü vakit geçireceğimi zaten biliyordum. Uzun yıllar kendime baktım ve artık işten önce başka şeylerle ilgileniyorum. Pek çok fırsatınız olduğu için işe öncelik verdiğim bir dönemdi. Ama yine televizyon izlemekten keyif aldım, yine güzel vakit geçirdim ve korkumu bir kez daha yendim. Kendinize şu soruyu sorduğunuz bir andı: “Sakinim, neden anksiyete krizi geçiriyorum?” Yani beyin bu şekilde çalışıyor. Sebebi yok, kimseye bir şey olmuyor, birdenbire vuruyor, vuruyor. Ve gerçekten, şimdi bunun hakkında konuşabilmeyi gerçekten seviyorum, çünkü bunu yaşayan insanların, ki bu benim görmediğim bir şeydi, doğru araçlarla bunun üstesinden gelebileceğinizi bilmek istiyorum. yardım edin ve etrafınızı sizi anladığını bildiğiniz insanlarla çevreleyin, sürekli kendinizi anlatmak zorunda değilsiniz.

-Başarı dalgasının zirvesinde olan sunumculara ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?

-Eğer aynı şeyin onların başına gelmesi gerekmiyorsa bunlar kişisel deneyimlerdir. Her birimiz bunu kendi tarzımızda yaşıyoruz ve başarıyı hiçbir sorun yaşamadan yaşayan insanlar var. Benim durumumda bu o kadar da başarılı olmadı, çünkü bu gerçekleştiğinde zaten uzun yıllardır televizyondaydım. Dengemi bozan farklı kişisel sorunlar vardı.

Yorum

Hata bildir