Leonesa Lara, The Voice Final Çocuklarının Kapılarında Kalır

Adanali

Global Mod
Global Mod
13 Temmuz 2025, 09:13 Pazar

Çocuk sesinin finaline girmekten ve hayalini yerine getirmekten bir adım uzakta kaldı, ancak pençeyi sahnede göstermeye devam etmek için bir ömür boyu önde.

14 yaşındaki genç Leonesa Llara Aranda, bu Cumartesi, Manuel Turizo'nun ekibine katıldığı yarışmanın yarı finalinde Andena 3'ün Yetenek Gösterisinde, arkadaşları Geraldine ve Frida ile birlikte veda etti.

Birkaç hafta önce saldırıların aşamasında kalan diğer Leonese temsilcisi Salma'nın ulaşamadığı bir yarı final.

“Bu gece son saldırıda üç çok farklı stilimiz var, üçü çok hazırlıklı,” dedi Manuel Turizo, başvuru sahipleri arasındaki savaşın başında. Yanında, “çok eşit” saldırılar olacağını fark eden Kapo ve öyleydiler.

Ana Görüntü - Leonesa Lara, The Voice Final Kids'in Kapılarında Kalır

İkincil Görüntü 1 - Leonesa Lara, The Voice Final Çocuklarının Kapılarında Kalır

İkincil Görüntü 2 - La Leonesa Lara, The Voice Final Çocuklarının Kapılarında Kalır

Ekibiyle gurur duyan Kolombiyalı, bu sefer finalde olacak sesi seçecek halkın olacağını ve bu sefer kararla hiçbir ilgisi olmayacağını açıklamak için üç gencin yanına oturdu: «Onlara duygusal ve duygusal olarak eşlik etmeye geldim; Ve korkmayın çünkü üçü çok güzel şarkı söylüyor ».

“Lara, ekibimde, sahneyi nasıl ele alacağını en iyi bilen,” diye antrenör performansının başlamasından önce tanıdı, “gördüğüm biraz daha cesur.”

Turizo'nun önerdiği gibi cebinde halka girmeye çalışan Llara, birçok yetişkinin istediği tutum ve doğal bir varlık ile sahne aldı.

Mükemmeliyetçi ve çok net fikirlerle Lara, halka aynı anda şarkı söyleyip dans edebileceğini göstermesine izin veren bir şarkı seçti.

Manuel Turizo başka bir Leonesa'ya aşık olur:

Manuel Turizo Leonese Llara ve Salma'ya güvenmeye devam ediyor

Ve bunu yaptı. “İyi durun,” dedi annesi Nuria, akrabalarıyla birlikte bir sonraki odada, bu duvarların ilk akorları Dua Lipa'nın arka planda ses çıkmaya başladı.

Sahnede suda bir balık olarak hareket eden Lara, hem halkın hem de programın koçlarının alkışlarını kaldıran eşit parçalarda tutum, vokal kalitesi, duyarlılık ve kişilik gösterdi: “Bence, kim olduğumuzdan başka kim olduğumuzu gösterdiğimizi göstermenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Yarışma setinde Llara, Geraldine ve Frida.

Yarışma setinde Llara, Geraldine ve Frida.

“Sanırım hala Popstar gibi büyümem ve biraz daha inanmam gerekiyor, ama yerine getirme yolundayız,” diye kabul etti genç kadın sahne arkasında.

Ancak rakipleri gerçeğin zamanını kolaylaştırmadı ve Geraldine ve Frida'nın eylemlerinden sonra halk, ses çocuklarının finaline gitmek zorunda olan başvuru sahibinin Geraldine olacağına karar verdi.

Turizo, “Evde Lara'nın gelişmeye devam edeceğini biliyorum ve onu her zaman bileceğiz ve onun güzel şeyler yaptığını göreceğiz.” Dedi.

Bir nokta ve yeni başlayan bir yarışa kadar takip etti.

Yorum

Bir Hata Bildir