Leon'da genç müzik yeteneklerini teşvik etmek için bir yardım konseri

Adanali

Global Mod
Global Mod
7 Ocak 2025 Salı, 19:42.

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Kayıt olmak

Leonesa Gençlik Orkestrası ve Leon Dulce Nombre de Jesús Nazareno Kardeşliği'nin üç müzik bölümü bu Salı günü Ciudad de León Oditoryumu'nda Eutherpe Vakfı lehine ortak bir yardım konseri sundukları el sıkıştı.

Konser programı iki bölüm halinde düzenlendi. Bunlardan ilki L. Van Beethoven'ın 3 numaralı Kahramanlık Senfonisi'nin JOL tarafından yorumlanmasıydı, ikincisi ise üç müzik bölümü Cofradía del Dulce Nombre de Jesús Nazareno yani müzik grubu, müzik grubu ve müzik grubu tarafından gerçekleştirildi. kornet ve davul grubu.

Konserde Dulce Nombre de Jesús Nazareno Kardeşliği Sosyal Fonu tarafından toplanan fonlar, Eutherpe Vakfı ve 25 yılı aşkın bir süredir eğitim ve müzik alanında faaliyet gösteren bir kuruluş olan JOL aracılığıyla gelecek vaat eden gençlerin müzikal gelişimini desteklemeyi amaçlıyor. Leon'dan yetenek.

İşbirliği

Konser kutlamasını mali açıdan karşılamak için Leon Şehir Meclisi, Oditoryumu ücretsiz verirken, Monteleón Vakfı ve Cepa González Díez Vakfı, JOL üyelerinin şehirdeki beş günlük provalarından elde edilen masrafları karşıladı.

Ayrıca dört özel sponsor, Oditoryumun arka kısmında toplam 400 koltuk satın aldı; böylece şehirdeki dört farklı okuldan gelen öğrenciler, “müzik kültürünü ve Kutsal Haftayı deneyimlemek” için ücretsiz olarak katılabildiler.

Ciudad de León Oditoryumu'nda gerçekleştirilen konsere farklı otoritelerin katılımıyla gerçekleşen konserde, aralarında Castilla y León Cortes başkanı Carlos Pollán ve belediye başkanı José Antonio Diez'in de yer aldığı dikkat çekti.

Yorum

Hata bildir