Gisela, sanatçı: “Ben en büyük rakibim çünkü her hafta üstesinden gelmeyi seviyorum”

Adanali

Global Mod
Global Mod
5 Haziran Perşembe 2025, 00:35

Şarkıcı Gisela (El Bruc, Barselona, 46 yaşında), Cuma gecesi Andena 3'ü (22:00 saat) yayınlayan başarılı taklit yarışması 'Yüz Ses Sesler'in' katılımcılarından biridir; Son galasında 1,5 milyondan fazla izleyici ve% 20.8 ekran payı alan programda, diğerlerinin yanı sıra Bertín Osborne, Melani García, Ana Guerra, Espesa Grasia, Yen Yenasi veya Manu Baquiro ile bir baskı paylaşıyor.

– 'Triunfo Operasyonu'nun ilk baskısının aynı setini bırakın.

– Ve bu beni heyecanlandıran ve gerçekten çok kaldıran bir şey. Birçok duyum ve birçok duygu vardı. Sadece sete değil, çalışmanın çevresine girdiğimde, orada olanlara dair birçok vizyonum vardı ve birçok şey kaldırıldı.

– Önerdiklerinde 'Yüzün Seslerime' katılmanızın maliyeti var mı?

-HAYIR. Sevdiğim bir biçim. Uzun zamandır katılmak istiyordum, ama anne olarak ilk yılım olduğu için, uzlaşma noktası beni geri attı. Sonunda, gestmusic yapımcı bu durumu mükemmel bir şekilde anladı, şey ilerliyordu ve ben oldukça iyi uzlaşabiliyorum. Programdaki Katy Perry'nin ilk performansı ile çocukla birlikte prova yaptım, çünkü hiçbir yerde bırakamayacağınız zamanlar var.

– İlk dökümünüz 'Yüzün Bana' için Hatırlıyor mu?

– 'Yüzünüze sesler bana' erişebilmek için birkaç döküm yaptım. Birkaç yılda üç yaptım. Sanırım birincisi Janet Jackson'dı, ama Camilo'ya da yaptım, çünkü oyuncu kadrosunda bana önerdiler.

– Bir sanatçı kloncıya ne sorar?

– Bu mutlak delilik noktasına sahip olmak için tamamen benden uzak bir şey olurdum. Yolanda Ramos'un Cüce Bahçesi olarak olduğu gibi bir şey (David El Gnomo'yu taklit etmesi ile ilgili olarak); Benimle hiçbir ilgisi olmayan bir şeyle deliriyorum ve kendimi bu duruma koyuyorum.

–Katında arkadaşı ve eski 'Triunfo Operasyonu'nun ilk baskısının eski kompanyonu ile sette. Chenoa'yı taklit etmek ister misiniz?

– Kim bilir. Keşke bana dokunsaydım, onu çok isterdim, çünkü çok eğlenceli ve oldukça ikonik olurdu.

– Chenoa'nın puanlarını taktığını düşünmeye gelirler …

-HAYIR! Naber! Çok adil, rolü çok iyi ve sonunda dağıtmak. İlk başta, ikimizin de aynı yerden geldiğini düşündüm, ancak değerlemeler programın bir şeyi daha, gerçekten önemli değil. Beni tanıyan, beni seven ve bana bir sanatçı olarak saygı duyan bana değer vermek daha iyi. Bunu olumlu bir şey olarak görüyorum ve ikimiz de birbirimizi seviyoruz, birbirimizi seviyoruz ve birbirimize saygı duyuyoruz. Bu dostluğun temelidir.

– Hangi yargıç onu daha karmaşık hale getiriyor?

–Hengel llàcer bana programdaki en düşük puanlardan birini koydu, ancak herkesin dağıtılması gerekiyor. Bu baskının tüm yarışmacıları çok iyi. En sanatsal, vokal ve yorumlayıcı seviyeye sahip mevsimlerden biridir. Komedyenler iyi şarkı söylüyor, aktörler iyi şarkı söylüyor, şarkıcılar da. Örneğin, Espenta Grasia, Goyo Jiménez ve Manu Baqueiro kendilerini buna adamıyorlar, ama çok iyi şarkı söylüyorlar.

– Kim bu baskıdaki en büyük rakibi olduğunu söylerdi?

– Ben en büyük rakibim. Her hafta beni aşmak, prova yapmak için zamana sahip olmak, taşların altından çıkarmak, çünkü zor. Ancak baskının iki genç genci kahverengi canavarlardır. Vokal düzeyinde eşsizler. Doğal bir yetenekleri var. Melani García harika bir kız ve Mikel Herzog çok geride değil.

– Ve hiç Eurovision'a gitmek için 'Benidorm Fest' tanıtmayı düşündünüz mü?

– Eurovision'da iki kez bulundum: 2002'de 'operasyon zaferleri' kazandığında ve 2008'de Andorra'yı temsil eden bir diğeri Rosa López'e eşlik ettim. Beni tekrar aramıyor. Beni doğrudan ararlarsa, ülkemi temsil etmek için bir 'Benidorm Fest' tipi ön seçimden geçmek zorunda kalmadan. Ama şimdi tekrar telafi edin, tekrar skorlar koymaya koy, bana biraz tembellik veriyor. Ben o noktada değilim.

Yorum

Bir Hata Bildir