Genç bir Leonese öğretmeni “Öğretmen Kılavuzu” nu sunar.

Adanali

Global Mod
Global Mod
18 Haziran 2025, 18:18 Çarşamba

“Bu, eğitim dünyasında girişimcilik hakkında bir el kitabıdır,” diyor Sofía Fernández Monge, “Bu kitap aracılığıyla, yeni bir bakış açısından öğretim için görünürlük vermeyi ve diğer öğretmenlerin kendi işim yerleşene kadar takip ettiğim adımları açıkladığı kişisel deneyimleri anlatmayı planlıyorum.” Leonese üç dilli profesör ve girişimci Sofía Fernández Monge, 19 Haziran Perşembe günü, ilk kitap girişimcileri, Happy Profesör 'Leon Kültür Enstitüsü'nde (ILC) saat 7.30'da sunuyor.

Kopyayı oluşturan 190 sayfa boyunca, çeşitli uluslararası okullardaki yazarın deneyimi sayesinde ve kendi eğitim projesini kurduktan sonra bize “iyi yapılmış şeylere olan sevginin” nasıl gerçekten önemli olduğunu gösteren öğretim tutkusunu keşfediyoruz. Buna ek olarak, Fernández Monge “eğitim profesyonellerinin mutlu ve gerçekleştirilmesine izin veren kendi bir proje oluşturmaya teşvik ediyor.”

Benzer şekilde, genç Leonese profesörü 2021 yılında özel sınıflar kategorisinde prestijli İspanya Ödülleri Ödülleri'nde ödüllendirildi ve çalışmalarından memnun olmayacak ve tatmin olmayacak öğretmenlerin farklı bir gerçeklik inşa etme olasılığı olduğunu gösterdi ». Gibi? Bağımsız eğitim girişimciliği yoluyla: “Bence, hatalardan öğrenmenizi sağlayan bir motivasyon ve bir güven ortamı olması koşuluyla, sürecin tadını çıkarırken herkes öğrenebilir” diyor Sofía Fernández Mongue.

Yorum

Bir Hata Bildir