Cinsel organlar sizi yıldızlığa yükselttiğinde… anonim

Adanali

Global Mod
Global Mod
16 Kasım 2024 Cumartesi, 09:27

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

Kendisini provokatif, yakıcı ve muhalif biri olarak tanımlıyor. Ergenlik döneminde birçok okulu ziyaret etti çünkü bu “imkansızdı”. Ve 40 yaşında, kendisini eğlendirmeye devam eden “olağanüstü şeylerin” dünyasını keşfetmeye devam ediyor.

Kendisini 'Banksy de León' adıyla tanımıyor, Jadama veya Jicho olarak anılmayı tercih ediyor. Pek çok kişi onu tanıyor, ancak çok az kişi onun kim olduğunu biliyor. Bu, son yıllarda şehirde gözden kaçmayan bir dizi heykel bırakan bir sanatçı. Arkasında sanatsal eğitimden çok daha fazlası var ve kendisini “Alba Düşesi'nden daha fazla unvana sahip” “eğitimli bir köylü” olarak görüyor.

Her ne kadar bunu kamuya açık bir şekilde yapmayı reddetse de, editörlerinin anonimliğinden kaçmak için Leonoticias'ı ziyaret ediyor. Geçici olanın sanatçısı olarak kökenleri (çünkü eserleri polisin onları keşfetmesi kadar uzun süre dayanır) 2012 yılında Musac'ta terk ettiği ilk nesnesine dayanıyordu. Ve medyadaki atılımı 'Cagador de León' ile geldi. Leonese Banners'ın kordonuna yerleşti.

Son bölümünde Koldo davasında Leon belediye başkanının yer aldığı, José Antonio Diez'in Ábalos ve grubunun bir barda paylaştığı biranın içine nasıl idrarını yaptığı gösteriliyor. Bu da onun için sanattır: “Önce eğlence, sonra alışılmışın dışında bir yerde farklı bir şey ve bu, vicdanı harekete geçirecek ve konuşulacak bir şey kazandıracak noktaya ulaşır.” Ve kısmen de bir protesto.

Çalışmaları bir öğleden sonra sürmekten sonsuza kadar haberlerde kalmaya başladı. “León Belediye Meclisini arayıp bunu kaldırmalarını isteyebilirim çünkü artık devam etmesiyle ilgilenmiyorum” diye itiraf ediyor. Kısmen, eserlerini kaldıran ve fotoğraflarını çeken “yeni grup” polis memurlarından duyduğu endişeyi gösteriyor. Ancak kendisi, “Kimsenin ayağına basmayacağıma” inanıyor ve Leon Belediye Başkanı'nın “buna son derece hoşgörülü davrandığını ve bunun tamamen sanat olduğunu” takdir ediyor. “Şu anda iki saat içinde kim olduğumu öğrenip beni eritebilirler.”

Birçok durumda tesisleri güvenlik kameraları tarafından kaydedilmiş olacaktır. Beş metrelik farelerin “veya dört metrelik horozun” gözden kaçmadığını anlıyor. Ve böylece, bazen kardeşinin de işbirliğiyle, kendisi için tamamen eğlenceli bir egzersiz yaparak, traktörüyle bir römorku hareket ettiriyor. «Sabahın altısında, traktörle ben; Bakalım beni nasıl yakaladıklarını ne açıklayacağım. O an benim için saf adrenalindir çünkü yasal olanla yasa dışı olanın ortasındayım.

Onu en çok temsil eden eseri, Madrid'deki Plaza del Dos de Mayo'ya, eleştiri için Eşitlik Bakanlığı'na götürmek istediği dev farenin yerleştirilmesidir. Her ne kadar en ikonik heykelinin ve onu popüler şöhrete kavuşturan şeyin erkek cinsel organı olduğunun farkında olmasına rağmen. “En aptalca şey en komik olandır ve en çok viral olandır. Sikle ya da amcıkla oynamaya devam edeceğim ama bunun arkasında bundan fazlası var” diye açıklıyor gülümseyerek.

Gelecek için şimdiden planladığı yeni projeleri var. Aktivist olmadan anladığı ve göz kırpacağı Leonizm ortaya çıkacak. Ve cinsel organlar da geri dönecek, bu da onu popüler yıldızlığa yükselten şeye benzer bir şey. Bunu acele etmeden gerçekleştiriyor, acele etmiyor çünkü yaptığı şey “tamamen eğlenceli; “Bu başımı belaya sokabilecek bir hobi,” diye bilinçli olarak doğruluyor.

Yorum

Hata bildir