Chenoa, şarkıcı: “Projelerimi televizyonda iyi seçmeye çalışıyorum çünkü ben de müzikle birlikteyim”

Adanali

Global Mod
Global Mod
21 Mayıs 2025 Çarşamba 00:36

Şarkıcı Chenoa'nın (Mar del Plata, Arjantin, 49 yaşında) sunucu olmak için eklendiği çoklu yönlere. Tebrikler aldığı 'Triunfo Operasyonu'nda tören öğretmeni olarak ilk çıkışından sonra, sanatçı şimdi yüz yarışmacının 100.000 Euro'luk ödül için mücadele etmek için devasa bir dijital tahta hakimiyeti için yarıştığı Çarşamba gecesi (23:00 saat) yarışma' The Floor 'başlığına koyuyor. Kamu zincirinin formatı sezonun en büyük hitlerinden biri haline geldi.

– 'Triunfo Operasyonu'nda ilk çıkışından sonra bir televizyon sunucusu. Kelimenin iyi anlamında buna inandınız mı?

– Hayır, ancak bu özel programın genellikle yaptığım şeyden biraz çıktığı doğrudur. Hem 'Yüzünüz Bana Ses' hem de 'OT' müzikle ilgilidir. Bu durumda, 'Zemin' kültürel bir program, eğlenceli, ama yapmayı gerçekten çok sevdim. Bana gerçekten fırsatlar vermeyi seviyorum, her zaman harika zaman geçiriyorum.

– Moda.

–Yükarım, ben bir eğilim kızıyım. Beni çok heyecanlandırıyor.

– Üç farklı zincir veya platformda bir sunucu görmek olağandır. Nasıl yapıyorsun?

– Çünkü herkesle anlaşıyorum. Sonunda, çalışma arzusu bana çok şey veriyor. Bu işi yapmak istiyorsanız, birçok fedakarlık var, ancak hoşunuza giden başka şeyler var.

– 'OT'nin sonundan beri projeler sundunuz mu?

–Muchísimos, ama iyi seçmeye çalışıyorum çünkü ben de müzik yapıyorum. Konserlere ve festivallere başlıyorum ve her şeyi birleştirmeye çalışıyorum.

–Yükleme programı yapmak için hangi değerler?

– Birçok kriter. Gerçek şu ki biraz ağırım. Öğreneceğim bir yerde çok bakıyorum. Öğrenmeyi seviyorum, takıntılıyım. Defterim ve kartlarımla çok çalışıyorum.

– Ve hangi TV tekliflerini reddetti?

-Bu sevmediğimde ya da alıntı yapamadığımda hatırlamıyorum bile. Hayır diyorum ve daha fazla enerji harcamıyorum. Aynı tarafı sallayın. Projeler doğrudan bana geliyor ve tartışmadığımı söylediğimde.

– 'OT'de çıkış yaptığında çok iyi incelemeler aldı. Ama olası kötü yorumlarla nasıl karşılaşıyorsunuz? Bu konuda tutumunuz değişti mi?

– TV beni büyülüyor. Taşıdığım tanıtım. Çok fazla röportaj yapmıyorum, ama sorun benim değil, senin. Basın 'Clickbait' adlı şişman bir problemi var. Sonunda karakter 'evet', 'hayır' veya 'bilmiyorum' yanıt verecek çünkü o zaman tamamen tıklamak için bir başlığa dönüşen bir cevapta genişlemek istemiyor.

– Peki röportajlardan sonra yanlış olan nedir?

-HAYIR. Sevmediğim şey, söylenen her şeyle yapılan, bu bağlamda kesinlikle yapacak hiçbir şeyi olmadığını ve sonra başlığı gördüğünüzde, bence … ama bu çocukla konuştuğumda bunun neden olduğunu anlamıyorum.

– Ve onu nasıl yönetiyorsunuz?

“Beni çok koruyor.” Bakmadığım bir sezon olabilir çünkü korkuyorum ve dövülmüş bir köpek gibiyim. Bu senin işin, mesleğiniz ve sizinle ilgilenmelisin.

– 'Yüzün bana geliyor' Bertín Osborne'a değer veriyor. Nasıl yargılanıyor?

– Karakteri, herkes gibi, pilotluk yapmadığı farklı şeylerde görmeyi seviyorum. Bertín çok çarpıcı çünkü her zaman sırada ve aniden oradan çıkarıyorlar. Değerlemeler bunu iyi yönlendirir. Çok fazla karizması olan bir amca.

– Carlos Latre'yi özlüyor musun?

– Veda yoksa. İrtibatta devam ediyoruz ve programı çok istiyor. Şimdi TVE'deki Galas'ta da çalıştığım FLO ile birlikteyiz ve aynı zamanda çok iyi çalışıyor.

– 'OT' de ikinci baskısıyla ilgili olarak, üstesinden gelmek için herhangi bir zorluk var mı?

–Y 'OT 2023', iyi vakit geçirdim ve aynı zamanda kötü bir şekilde çok talep ediyorum çünkü çok talep ediyorum. İyi yapmak istiyorum. Hepimiz sevmek ve sevmek istiyoruz. Zaten bir sonraki baskı için çalışıyorum.

– Ve nasıl çalışıyorsunuz?

“Bilmeyen insanlarla gidiyorum.” Geliştirmek için dersler yapıyorum. Önceki format sunum yapan kişilerle konuştum ve herkes bana sevdiklerini söyledi.

– Eurovision'a gitmek için kendini 'Benidorm Fest'e tanıtıyor, nasıl görüyor?

“İyi bir şarkım olsaydı, evet. Ama bu konuda karmaşık bir şey. Bazen besteliyorum ve diğer yazarlardan da sorunlar alıyorum. Şarkılarınızla özdeşleşmelisiniz, eğer değilse, hiçbir anlam ifade etmiyor. Küresel bir proje olmalı.

Yorum

Bir Hata Bildir