Bu 'TV Ailesi'nin galası oldu.

Adanali

Global Mod
Global Mod
5 Mayıs 2025, 21:31 Pazartesi

| Güncellendi 23: 12h.

Üçüncüsü yenildi. Birkaç hafta, önce Papa Francis'in ölümüyle, daha sonra İspanya'yı ışıksız bırakan karartma ile ertelendikten sonra, 'TV ailesi' nihayet 1'de 2025'in 5'inde 5'in 5'inde, 'Save Me'nin 5. manevi halefi, on dört yıl boyunca telekco öğleden sonra, içerikten daha fazla katıldıktan daha fazla konverlaşan bir şekilde odaklandı ve bu da, içerikten daha fazla yer alan bir içerikten daha fazla konverlığa odaklandı. 'Pekin Express', iki yeni imzayı doğrulayan bir geçit törenine yapılan önceki bir adım: Isabel Pantoja ve Rocío Carrasco.

María Patiño, Belén Esteban, Kiko Matamoros, Chelo García Cortés, Víctor Sandover, Lydia Lozano, Inés Hernand ve Aitor Albizua'yı dönüştüren ilk promosyonla devam ederek, 'oz'un büyüsünden kaçınmaya kadar, eğlence uzayını takip edene kadar kaçınılan, sikilimden kaçınmaya kadar. Torrespaña. Orada, bir zamanlar 'Pekin Express'in sunucusu Paula Vázquez olarak giyinmiş olan onları bekliyordum, bu' Pradín Express '' nin talimatlarını vermek için: Çiftlere bölünmüş, 25 kilometre uzakta, zor harcama yapmadan ve cep telefonu kullanmadan Prado del Rey'e ulaşmak için bir yol bulmak zorunda kaldılar. Nihai hedef? Programın Salı günü başlayacağı Bellavista mahallesinde dönüştürülen set olan 5 çalışmaya götürecek olan büyük geçit töreninin tadını çıkarın ve yıldız. Birincisi bir ödül alacaktı; Sonuncusu, bir ceza.

İlk kaotik dakikalardı. Zorluk övgüye değerdi, çünkü doğrudan, dış ve kendiliğindenliğe katılmak çok zor, ancak mikrofon iyi çalışmadı ve düzen koyma karmaşıktı. Albizua, zaten çok iyiydi – çok iyiydi -, bu gibi bir programın dinamizme ihtiyaç duyduğunun farkında olan birkaç kamera ve ses pertiguistinden oluşan ritim isteyen Torrespaña'ya giderken. İstisna anlatıcıları olarak oyuna yorum yapan, bir sağanak yağış yapan ve “her türlü disiplini birleştirecek bir eğlence programı” tanıtan Paloma del Río ve Cayetana Guillén Cuervo idi. Neyse ki, alanın bu ilk bölümünde, gökyüzü biraz açıldı ve güneş ışınları onu daha kolay bir şey koydu.

Isa Pantoja, Marta Riesco'nun yanında.

Isa Pantoja, Marta Riesco'nun yanında.

Paula Vázquez, Prado Del Rey'in oluşturulmasından önce gelmeden önce nasıl rekabet edeceğini açıklarken, düzinelerce Torrespaña işçisi personele selamlar dağıtan 'yarışmacıları' almak için dışarı çıktı. Inés Hernand, Belén Esteban'ın elinde zaten mükemmel bir mazereti vardı: “Gerçek stratejisine gideceğiz: 'Diyabetlilerle seyahat ediyorum'. 36 dakika sonra geldikleri bir spordan gelen bir spordan gelen bir araç alan ilk kişilerdi.

Ancak ilk gelenler değildi. Bu onur, bir araca binmek için üçüncü olmalarına rağmen, şanssız birkaç otomobil yoluna giden Lydia Lozano ve Víctor Sandoval'a karşılık geldi -rotanın zaten mükemmel olduğu bilinen, işçilerini Torreshaña ve Prado del Rey arasında hareket etmeye koydu. Mücadeleye başlamak için 33 dakikaya ulaştılar. 40'da Kiko Matamoros ve Chelo García elde edildi. Yol boyunca, işbirlikçiler arasında olağan dimes ve diretes. Matamoros, “Mümin olmasa da, Chelo'nun Papa Francis'i tanıdığı için yanılsaması vardı,” dedi Matamoros geçici şoföre güvendi.

'TV ailesinin' yüzlerinin iyi bir parçası.

'TV ailesinin' yüzlerinin iyi bir parçası.

Öte yandan María Patiño ve Aitor Albizua kaybetmek için yerleşmek zorunda kaldılar. Nedeni? Gazeteci bölgedeki bir Küba restoranıyla tanıştığını iddia etti. “Onlar arkadaş ve bizi alabilirler,” dedi ve Aitor taşındı ama sunucu onu bulamadı. Sonra programın direktörü David Valdeperas, Patiño'nun hile yapmaya çalıştığını ve şeyin iyi bitirmediğini ortaya çıkaracaktı. İkisi Doktor Esquerdo'ya yürüyorlardı, sürücülerden ve yoldan geçenlerden yardım istiyorlardı. Bir minibüsün şoförü onlara aldığını söyledi, ancak iki sunum yapan kişi ve kamera için yer yoktu. “Ama geri uzanırsam?” Masum Patiño'ya sordu. Madrid'de bir süpermarkette çalışan bir Teruel gazetecisi Carlos, kendi arabasıyla onları aramak için inene kadar. Bir saat yedi dakika sonra, yağmurun çok yoğun olduğu zaman geldiler. «Ceza ne olacak? Maaşımıza ne dokundu?

Çevik Bir Gerçekleşme

Gerçek şu ki, dört çift meydan okumaya başladığında ses problemleri ve kaos zayıflatıyordu ve oradan gerçekleşme daha çevik ve şaşırtıcıydı, ekranı araçlarındaki her bir çiftin takip edebileceğimiz beş görüntüden oluşan bir mozaiğe böldü ve katılımcıların rotasını gerçek zamanlı olarak gösteren bir harita. Bu arada, bazıları diğerlerinden daha kıvılcım olan işaretler, rotayı daha keyifli hale getirdi.

Varışta Paula Vázquez, Cecilia Revuelta ve Clara Rivas onları bekliyorlardı. Tam o zaman, 1 programın düzenlenmesini durdurdu ve 'Valle Salvaje' ve 'Söz' yayınlamaya devam etti, ancak program RTVE oyununda devam etti. Revuelta ve Rivas, programın her birine ve her birine açıklamaya hizmet eden bir geçit töreninden önceki anlarda 'beni kurtarmak için çok iyi olan Prado del Rey'in Bambalins ile oynamaya özen gösterdi.

Hava manzaralı ve sanki Barselona'nın 1992 Olimpiyatları gibi -hepsi daha az geliyor -yüzden fazla insandan oluşan bir insan mozaiği kuş manzarasında bir drone yakalayan bir 'merhaba rtve' çizdi. Böylece çok kahve yetiştiricileri için ritim ve kahve içermeyen bir geçit töreni başlattı, VIP standlarında bulunan yüzlerce katılımcının ve özel konukların tanık olduğu bir fantezi, kentsel sanat ve popüler kültür evreninde dönüşümlü tesislerde. Sonunda yağmur, on dört şamandıra, çeşitli müzikal sayılar – folklorik gruplar ve kasaba Charangas – ile 200'den fazla dansçı ile çevrili bu şenlikli hava geçit törenine saygı duydu.

Dr. Jesús Sánchez Martos, Marta Riesco'nun dikkatli gözünden önce Lydia Lozano'ya gerilimi ölçer.

Dr. Jesús Sánchez Martos, Marta Riesco'nun dikkatli gözünden önce Lydia Lozano'ya gerilimi ölçer.

RTVE

Birkaç grafiti sanatçısı ile soporifer Inés Hernand'ı açtı. Ve sonra, bazı tarihi İspanyol televizyon figürlerine, kişiliklerine, aktrislere ve Samantha Hudson, Mónica Pont, Raffaella Carrà, Massiel, Melody veya Alaska, Bob Pop, işbirlikçisi tarafından elbiselerde giyinen Adela González gibi bir övgüde, Narciso Pop, işbirliği yaptı. Tam olarak, Marín kendini şirketin muazzam arşivinde kazmaya adayacak. Daha sonra muhabir Marta Riesco, Lydia Lozano ve Dr. Jesús Sánchez Martos'un gittiği retro çapraz ambulansın arkasında koşuyordu. Doktor gerginliği ölçtü ve gazeteci ilk 'Chuminero'yu 1'de işaretledi.

Daha sonra Aitor Albizua, Martín Bianchi, Silvia Taulés, Víctor Sandoval, Raúl Rodríguez, Laura Fa, Ignacio Guío, Marta Verona, Luis Quevedo, Cesc Escola, Chelo García Cortés ve Carlota Corredero, Galya'nın sesine giren; Ağlamak ve gülmek. Bizi attılar, ama işte hepimiz birlikteyiz, ”diyor Kiko Matamoros ile ilk rifirrafe olan Chelo García Cortés.

Belén Esteban ve María Patiño geçit törenini kapatmadan önce, 'TV Ailesi' kolun altında birkaç sürpriz kurtarmıştı. Biri zaten sızdırılmıştı: Telecinco'da yıllarca çalıştıktan sonra Isa Pantoja'nın programa dahil edilmesi. Sekiz aylık hamile, Carada hayalet şamandırasını terk etti. «Karar vermek benim için zordu, ama diğer projeleri ve diğer profilleri denemek istedim. Kendimi 'TV ailesine' veriyorum, ”dedi,” Çok heyecanlıyım ve mutluyum. “

Oldukça beklenmedik olan Rocío Carrasco'nun baş gibi giyinmiş olan uzaya dahil edilmesi idi. “Onlar benim ailem,” dedi, Kiko Matamoros'u birkaç öpücükle selamlamadan önce kameralara daha kaçan ve zor bir şey.

Ancak partinin sonu patron Belén Esteban ve sunucu María Patiño'ya ayrıldı. İkisi, Oz'dan gelen öğleden sonra en süslü şamandıra geldi. Esteban, “Çok heyecanlı ve çok mutluyuz, birçok ebeveynimizi ve bizi yalnız bırakmayan insanları hatırlıyoruz.” Dedi. “İnsanların bize verdiklerini teslim etme yükümlülüğümüz var,” dedi Patiño da ciddi ve “bugün tüm arkadaşların göründüğü savaş vermeye devam etme arzusu.” Takım arkadaşlarıyla yeni sete girmeden önce son ifadelerden bazılarıydı. Yeni bir ana anlatı sınıfında izleyicinin kaybolduğu bir set. Sadece programı görmeniz gerekiyor. Bununla birlikte, çok fazla form ve çok az içerik. Postdata: Ne ödül ne de ceza vardı.

Yorum

Bir Hata Bildir