Beş Finalist ve Bir Kazanan: 'Yüzün Bana Stars' Andena 3'teki en çok eşleşen sonunu kutluyor

Adanali

Global Mod
Global Mod
10 Temmuz Perşembe 2025, 00:03

Beş finalist var ama kazanan gibi sadece bir tane yükselecek. 'Yüzün Bana Sesler' Bu Cuma günü (Antena 3'te saat 10: 00'da) kimsenin üstesinden gelebilecek öngöremeyeceği son canlı bir programla kapanıyor. Ana Guerra, Espesa Grasia, Gisela, Melani ve Mikel Herzog, evdeki seyircileri fethetmek için birbirlerini oynayacaklar, hangi sanatçının sezonun en iyi taklitçisi ve şarkıcısı olarak yükselmeyi hak ettiğine karar verenler olacak.

Atresmedia'nın Gestmusic ile işbirliği içinde ürettiği format da, yayınlanan galaların ortalama% 21,4'ü 'hisse' ve 1.724.000 seyircinin ortalaması aldığı bir rekor sürümünü kapatıyor; Küçük ekranda televizyonun geri kalanının giderek daha parçalanmış izleyicileriyle tezat oluşturan gerçek bir vaha.

Finalde, 'Triunfo 2017 Operasyonu' nda kendisini tanıtan şarkıcı Ana Guerra, ünlüleri zorluk çekmeye koyan Antena 3 yarışması 'The Challenge' ile kazandıktan sonra ikiye katlanıyor.

Dayanışma hedefi

«Bu programda daha rekabetçiydi çünkü rahatlık alanımdan uzaktaydım ve kendimi olabildiğince göstermek istedim. Ama bu, 'Yüzün Bana' da şimdi aramadığım bir şey. Bence kazandığımız şeyin bir STK'ya gitmesi çok önemlidir ve bu amaç: yardım etmek, ”diye açıkladı Kanarian sanatçısı medyayla bir toplantıda açıkladı.

Finalde taklit etmek için Melody'yi seçti, bu arada son Eurovision temsilcisi de Ana Guerra'nın performansına tanık olacak.

'Triunfo Operasyonu'ndan da geldi, ancak ilk baskıdan Gisela. 'Yüzün bana sesler' içinde, bir merak olarak aynı 'OT1' kümesi olduğu arkadaşı Chenoa ile çakıştı. Programdaki rakiplerinde, en büyük rakibinin kendisi olduğunu söyledi. “Her hafta kendimin üstesinden gelin, prova yapmak için zamana sahip olmak, taşların altından almak, çünkü zor,” diye itiraf ediyor. «Ama baskının iki genç genci kahverengi canavarlar. Vokal düzeyinde eşsizler. Doğal bir yetenekleri var. Melani García harika bir kız ve Mikel Herzog çok geride değil ”dedi.

Çizgi roman ve 'Tiktoker' Espesa Grasia, Carla Morrison'u taklit edecek. “Yüzün Sesler bana” için daha önce “ölümcül” hale getirdiğini açıkladı. “Beni asla aramayacağını düşünerek bıraktım” dedi. Bununla birlikte, baskının finalistlerinden biridir, burada şarkı söylemeyi sevdiğini keşfetti: “Ben hoşlandığım bir hobi.” İyi bilinen şarkıcı -Songwriter'ın oğlu Mikel Herzog Jr., yarışmanın son aşamasına ulaştı ve programın sürprizlerinden biri oldu. Onun için en zor olanı sahnede “hareket etmek” oldu. “Ben piyano ve enstrümanım, dans etmek maksimum bir keşif” diyor. Son performans için evet, Benson Boone'u seçti.

Melani, baskının bu dün gecesinde Anne Hathaway olacak. Eurovision Junior'da İspanya'nın temsilcisi olan kişi, birden fazla vesileyle 'Yüz Yüz Yüzü Bana' suskun jürisini terk etti. Genç kadın, kurban edilen yarışma kayıtlarını seçicilik sınavlarıyla birleştirmek zorunda kaldı. Ebeveynlerinin ayaklarını yerde tuttukları ve çalışmalarına devam edeceğini kabul eder. «Bu geçici bir dünya. Git, gel, seni arıyorlar ya da seni aramıyorlar. Yaptığım şey, bunu yanılsama ile yapıyorum, çünkü hoşuma gidiyor ve iş olarak görmediğiniz bir işe sahip olmak da süper, ”dedi.

Finalistlerin eylemlerine ek olarak, sezonun bu son taksitinde, halk Yen Yeni'nin Cher'in cildine girdiğini görebilir ve diğer yandan Goyo Jiménez ve Manu Baqueiro modern konuşmayı taklit etmek için bir araya gelecekler. Bertín Osborne, 2011 yılında doğan ve kırktan fazla ülkede zaten bilgili olan yüzde yüz İspanyol olan 'Yüz Ses Your Sounds'a' son dokunuşu yapmak için AC/DC'nin derisini koyacak.

Yorum

Bir Hata Bildir