Antonio Barrul'u ödüllendiren 4 milyondan fazla takipçisi olan etkileyici

Adanali

Global Mod
Global Mod
24 Ocak 2025 Cuma, 08:38

| 08:55'te güncellendi.

Leon'lu boksör Antonio Barrul, 24 saatten kısa bir süre içinde León eyaletinde haftanın iki haberinde rol alıyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında başkent Leon'da bir sinemada “karısına kötü davranan” bir adama saldırdığı olayların değerlendirildiği duruşmaya katılmak üzere Leon Mahkemeleri'ne çıktıktan saatler sonra, beraat etti. Profesyonel boksör ödül galasına katılmak üzere Madrid'e gitti.

Sosyal ağlarda dört milyondan fazla takipçisi bulunan fenomen Ceciarmy'nin yarattığı Army Awads, 23 Ocak gecesi Madrid'deki Capitol tiyatrosunda düzenlendi. 'Anti-ödüller' olarak da bilinen bu ödüller, “İnternetin en az görünen yüzünü ödüllendirme fırsatı” olarak sunuldu.

Barrul, 'Yılın Sosyal Etkinliği' kategorisindeki adaylığını diğer üç viral internet videosuyla paylaştı. Bir iPhone bulan ve onu sahibine iade eden bir çocuğun oynadığı filmde; bir diğeri Erra ve BCN'den yankesici avlıyor; ve Álvaro Morata'nın Euro Cup kutlamasında böylesine özel bir anı paylaşmak istediği kanserli bir kızı sahneye çıkardığı bir başkası.

«Ben bir çingeneyim, mütevazı bir aileden geliyorum ve önyargılara karşı savaşmaktan gurur duyuyorum»

Ve ödül sonunda Leon'lu adama düştü. Duygulu Antonio Barrul sahneye çıktı ve ödülü eşine, annesine ve “tüm kadınlara” ithaf etti. Kökenlerine ve kökenlerine de değindiği konuşmasında, “Tesadüfler diye bir şey yoktur ve bu ödül bana beraat ettiğim gün veriliyor” dedi: “Ben mütevazı bir aileden gelen ve gururlu bir çingeneyim. önyargılarla mücadele etmek.

Aynı zamanda, videonun Leonese sinemasında viral hale gelmesinden bu yana her zaman savunduğu tutumu bir kez daha doğrulayarak, “kimseye vurmaktan gurur duymadığını, adaletsizliği durdurmaktan gurur duyduğunu” belirtti. “Şunu söylemek isterim ki, bir adaletsizlik gördüğünüzde başka tarafa bakmayın. On binlerce kişinin çevrimiçi olarak takip ettiği galada, ağzına kadar tıklım tıklım dolu bir oditoryumun alkışlarını yükselterek, “Kadınlar kutsaldır” diye sözlerini tamamladı.

Antonio Orozco, Dani Martínez'in programında Leon'un tütsülenmiş eti hakkında şaka yapıyor:

La 2'deki bir programda Leon, Katedral ve Plaza del Grano'dan bir profesör rol alıyor

Adaylar listesinde ayrıca geyikle gerçekleştirdiği saldırı nedeniyle Marta Díaz, El Rubius, Xokas ve Anuel AA ile birlikte 'Yılın En İyi Başarısızlığı' kategorisinde yer alan bir diğer Leonese Frank Cuesta da yer aldı. Ödül, influencer Marta Díaz'a verildi.

Yorum

Hata bildir