Ana Rosa Telecinco sabahlarına geri dönüyor

Adanali

Global Mod
Global Mod
22 Ocak 2025 Çarşamba, 19:38.

| 21:19'da güncellendi.

Ana Rosa Quintana (Madrid, 69 yaşında) Telecinco'nun sabahlarına geri dönüyor. Bu, Mediaset tarafından bu öğleden sonra, ana Fuencarral ağının, iletişim grubunun amiral gemilerinden biri olan 'Ana Rosa Programı'nın yirminci sezonunun önümüzdeki Pazartesi, 3 Şubat, saat dokuzda prömiyerini yapacağını belirten bir bildiriyle duyuruldu. sabah.

Karar, Telecinco şebekesi için tamamen bir yön değişikliğini temsil ediyor çünkü 'Sálvame' iptal edildikten sonra sabahların eski kraliçesi Eylül 2023'te Antenna 3'te Sonsoles Onega'nın 'And now Sonsoles' şarkısıyla yarışmak için öğleden sonralara atladı. .

Önümüzdeki 3 Şubat Pazartesi günü, 18 yıl boyunca yayında bir referans noktası haline gelen, ağın en sembolik markalarından biri şebekeye geri dönecek. Unicorn Content işbirliğiyle hazırlanan, pazartesiden cumaya günümüzün en güncel konularını ele alacak ve bu yeni aşamada yeni bölümler ve işbirlikçilerin yer alacağı bu derginin sunucusu yine Ana Rosa Quintana olacak.

Böylece Telecinco, Ana Terradillos'un 'Eleştirel Bakış'ın başında olmasıyla başlayacak, 'Ana Rosa programı' ile devam edecek ve 'Vamos a Ver'de Joaquín Prat ile sona erecek olan sabah programını bu şekilde yeniden şekillendiriyor. Öğleden sonra Verónica Dulanto ve Frank Blanco, yine 3 Şubat'tan itibaren 'TardeAR'ın sunumunu üstlenecekler.

«'TardeAR'ı etkileyen bir son dakika haberi vermek istiyorum ve bunu kendim anlatmayı tercih ediyorum. Telecinco'nun sabahlarına dönüyorum. Bu sabah öğrendim ve bu, bu ağın bir programlama stratejisidir,” diye açıkladı Ana Rosa Çarşamba günkü 'TardeAR' yayınında. “21 yıldır bu zincirin içindeyim ve iyilik yapmak ve elimden gelen her şeyi zorlamak için buradayım. Bilmeni istiyorum çünkü hepimiz neredeyse aynı anda öğrendik. Çok yeni olduğu için daha fazlasını söyleyemem. Bu sabahın yeniden düzenlenmesi ama sonuçta 'Ana Rosa Programı'nın geri dönmesi dışında aşağı yukarı aynı yapıyı izliyorlar” diye sözlerini tamamladı.

Karmaşık bir Ocak

Gerçek şu ki, Ana Rosa Quintana'nın öğleden sonralara atlaması hiç de kolay olmadı ve bunun tek nedeni, daha önce çeşitli röportajlarda belirttiği gibi, 'The AR' içeriğinin büyük bir kısmına hakim olan politika bölümünü kaçıracak olması değildi. programı'.

Bu iki sezon boyunca, 'TardeAR' nadiren 'Ve şimdi Sonsoles'un üzerinde konumlandı, ancak Atresmedia'nın Sonsoles Onega'yı uzun bir süre boyunca koruduğu ve programındaki reklam bloklarını kısıtladığı doğru. Şiddetli rekabete rağmen Ana Rosa'nın alanı ilk sezonunda 'And now Sonsoles'tan sadece bir puan uzakta sona erdi.

Ancak Madridli sunucunun motivasyonu bu ikinci sezon boyunca zayıfladı. 'TardeAR'ın geçtiğimiz 17 Aralık'tan bu yana veya bir aydan fazla bir süredir çift haneli rakamlara ulaşmaması boşuna değil ve Ocak ayında izleyici kaybı daha da belirgin hale geldi. Daha ileri gitmeden, geçtiğimiz Pazartesi günü program, ekran payının yalnızca %7,7'sini alarak ve televizyon etrafında 700.000'den az izleyici toplayarak tarihsel minimum izleyici kitlesine ulaştı; 'And Now Sonsoles' ise %11'lik bir paya sahipti. bir milyon izleyici ve %14,2 ile yaklaşık 1,3 milyon izleyiciyle önde gelen La 1 dizisi 'The Promise'ın muhteşem performansı. Takipçiler.

Bütün bunlara, aynı gün Mozos de Arousa olmadan %7,9'a razı olması gereken 'Zincirleme Reaksiyon' yarışmasında %7,7'lik 'pay' elde eden 'El Diario de Jorge'nin düşük sonuçlarını da eklemeliyiz. ve Carlos Franganillo'nun %7,3'e düşen haber raporu. Hepsi sürdürülemez veriler ve zincir ortalamasının oldukça altında. Hiç şüphe yok ki, bu ay Alberto Carullo'nun Mediaset España İçerikleri'nin yeni genel müdürü olarak göreve başlaması, izleyici sayısındaki düşüşü durdurmaya yönelik bu girişimle ilgili olacak.

“Zincire sadık kaldım”

«Eğer ağ, o saatte ihtiyaçları olduğu için öğleden sonra gelmemi istedikleri gibi, o saatte ihtiyaçları olduğu için sabah geri dönmemi isteseydi, ağıma sadık olduğum için geri dönerdim ve Bu yirmi yıl için çok minnettarım,” diye yanıtladı Madridli gazeteci, geçen yılın Haziran ayında bu gazetede yayınlanan bir röportaja. Quintana daha da ileri giderek sabahlara dönüşünü başarısızlık olarak görmemesini sağladı. O zaman eğlenerek, “Bana 'Sen eve git' derse bu bir başarısızlık olur” dedi.

Yorum

Hata bildir